Header Ads

En iyi ücretsiz antivirüs programları (PC)

İnternette iyi niyetli kullanıcılar olduğu gibi, kötü niyetli hackerlar da mevcut. Çeşitli virüs bulaştırma teknikleriyle bilgisayarınıza virüs bulaştırıyor ve bilgisayarınızı tıpkı bir zombi gibi kullanmaya başlıyor. Bunu engellemek açısından en iyi antivirüs programları listesini hazırladık. 
Bilgisayarınızı virüslerden korumanız için antivirüs programı yüklemeniz şart. Ancak çoğu antivirüs programı cep yakacak cinsten. Neyse ki ücretsiz olup iyi hizmet veren antivirüs programları da bulunuyor, işte en iyi antivirüs programları listesi.

Avira Free Antivirus

Sadece 1 tıklamayla bütün bilgisayarınızı tarayan bu program, basit arayüzüyle de oldukça kullanışlı. Bilgisayarda şüpheli olan her hareketi anlık olarak inceleyen ve ona göre hareket eden program, bu açıdan da ön plana çıkıyor.
İndirmek için buraya tıklayın.

Avast Free Antivirus

Pek çok ödül de kazanmış olan bu uygulama, şüpheli internet sitelerini engellemekten tutun, kullanıcının ağına bağlı diğer cihazların tehlikeli olup olmadığını bile kontrol ediyor. Güvenlik zaafiyetleri olan programları da bulup güncellemenizi sağlıyor.
İndirmek için buraya tıklayın.

AVG AntiVirus Free

Gerçek zamanlı koruma sağlayan ve performans problemlerini inceleyip nedenleri konusunda uyarılar yapan bu program, basit arayüzü ve kolay kullanımıyla da kendini en kullanışlı antivirüs programları arasına sokmayı başarıyor.
İndirmek için buraya tıklayın.

Comodo Free Antivirus

Windows 10'un yanı sıra 7, 8 ve XP'de de desteklenen bu program, ücretsiz olarak elde edilebilecek en iyi antivirüs programlarından.
İndirmek için buraya tıklayın.

Kaspersky Free

Tehlikeli dosyaları ve internet sitelerini efektif şekilde engelleyen bu program, kişisel bilgilerinizi de koruma altına alıyor.
İndirmek için buraya tıklayın.

Baidu Free Antivirus

Başarısıyla adından çokça söz ettirmiş olan ve ödülleri bulunan Baidu da, ücretsiz antivirüs programlarından biri.
İndirmek için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.