Header Ads

En iyi MP3 müzik indirme uygulamaları - Android

İstediğiniz şarkıyı YouTube üzerinden dinlerken şarjın su gibi azalmasından bıktıysanız, en iyi Android mp3 müzik indirme programları listemize göz atın.

Bu uygulamalar sayesinde internet paketiniz gitmeden telefondan müzik dinleyebilirsiniz. Nasıl mı? Evdeki WiFi ağıyla müzikleri indirdikten sonra internet bağlantınız olmasa bile telefonunuzdan rahatlıkla müzikleri dinleyebilirsiniz.

Android için en iyi müzik indirme uygulamaları

Peggo müzik indirme uygulaması

Reklamsız müzik indirme keyfini bu uygulama sayesinde çıkarabilirsiniz. Oldukta kullanışlı bir müzik indirme uygulaması olan peggo, günlük müzik dinleme ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Ayrıca bu uygulamayla YouTube linklerini kopyalayıp yapıştırarak da müzik indirebilirsiniz.

MYT Müzik MP3 ile Android telefonuna müzik indir

MYT Müzik Downlaoder, geçmişten günümüze Android telefon kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen bir müzik indirme programı. Bunun sebebi uygulama içerisinden müziği indirmeden de dinleyebiliyor olmanız. Dinlerken sadece ses dosyasına ihtiyacınız olduğu için fazla internet yemeyecektir.

OG YouTube ile müzik - video indirme

Eminim çoğunuzun aklından en az 1 kere "Keşke şu YouTube'de ekran kapalıyken dinleme özelliği olsaydı" diye geçmiştir. İşte bu uygulama bizlere tamda bu özelliği sunuyor. Ayrıca sadece bununla kalmayıp, müziği telefonumuza indirme imkanıda sunuyor.

Sizlere en iyi Android müzik dinleme uygulamalarının listesini yaptık. Beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayın.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.